O bibliotecă și o zonă de birouri într-un hol

`

Pentru a compensa pierderea de spațiu pe coridoare, iată un tip inteligent de amenajare pentru a avea o bibliotecă și un birou și astfel optimiza spațiul.

37 acțiuni

AvÎnainte de renovare, 15% din suprafața acestui apartament de 68 m2 era ocupată de două coridoare încă reprezentând cât mai mult spațiu irosit. Prin urmare, arhitecții au decis să schimbe planurile de cazare prin integrarea suprafeței unuia dintre coridoare într-un dormitor și prin mărirea celui de la intrare pentru a o face potrivită pentru mai multe utilizări. Paravanul său cu o cameră alăturată a fost împins înapoi, astfel încât dimensiunile sale să ajungă la 5,50 m lungime și 1,84 m lățime. Ușile articulate ale dulapului mare care se alătură au fost înlocuite de două uși glisante din sticlă lăcuită albă, eliberând astfel amprenta. Vizavi, a avut loc o bibliotecă foarte mare, cu o nișă care poate fi folosită ca birou. Acest nou dulap pe toată înălțimea (2,60? M), realizat pe măsură în mediu de lac lucios, formează un L care merge de la bucătărie la sufragerie. Are rafturi de diferite dimensiuni pentru cărți, CD-uri și huse DVD, ascunde un sertar sub blatul biroului și conține un dulap mic care găzduiește o imprimantă. În grosimea L, chiar lângă ușa bucătăriei, un dulap îngust de mătură ascunde și contorul electric.

Vizibilă din toate camerele, această bibliotecă animă apartamentul. Acesta servește ca o legătură și ajută la împingerea perspectivelor înapoi. O cale ușoară formată din spoturi înclinabile traversează întreaga unitate de cazare, de la bucătărie până la capătul opus al sufrageriei, însoțind piesa de mobilier pe toată lungimea sa.

Arhitecți Fabule de perete

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here