Înainte / După: o casă de 250m2

O casă actualizată

Înainte / după: o casă de 250m2
  • Distribuie pe:
Pentru a oferi un lifting frumos acestei case din Aix-en-Provence cu decorul său din anii 80, proprietarii au apelat la serviciile agenției Aveo. În fiecare cameră s-a făcut multă muncă Home Staging pentru a le actualiza. Demonstrație. Zonă : 250m2 Buget : 30.000 euro

Sufrageria

Inainte de : Zona de lounge nu are un aspect coerent și nu are căldură și prietenie. Se vede împovărat de două canapele întunecate mari și de o bufet impunătoare din lemn întunecat, care întunecă camera.. După : Baza, organizarea și culorile sufrageriei au fost păstrate. Numai un perete taupe a fost revopsit în spatele canapelei pentru a încălzi atmosfera. Canapeaua din stofă gri este acum singură în cameră, care este scăldată în lumină datorită accesoriilor decorative în nuanțe de bej.

Bucataria

Inainte de : Cu aspectul său foarte provensal, această bucătărie are toate ingredientele care erau la modă în anii 70. Dar astăzi, este pur și simplu depășită. ! După : Cu câteva apăsări, iată această bucătărie total metamorfozată și complet în ton cu vremurile. Plăcile de pe perete și mobilierul au fost revopsite într-o culoare gri antracit pentru un aspect tineresc foarte reușit. !

Dormitorul părintesc

Inainte de : Ultra plin de farmec, dar totuși impunător, roșul nu este o culoare de pariat în aspectul total al dormitorului. Aici, se dovedește a fi prea prezent și împiedică circulația luminii. După : Dormitorul a fost mochetat și pereții au fost revopși cu culori mai deschise și mai sobre pentru a neutraliza camera cât mai mult posibil. Au fost instalate aplicații cu linii simple și noptiere moderne pentru atingerea decorativă la modă.

Camera copiilor

Inainte de : Foarte impersonală, acestei camere pentru copii îi lipsește o atingere veselă și veselă. Asociația galbenă și albastră, cu siguranță foarte populară în anii 90, nu mai arată nicio mare originalitate.. După : Odată revopsită în tonuri deschise, camera acestui copil are un aspect complet nou! Paturile au fost instalate pe aceeași parte a peretelui pentru a elibera un spațiu de joacă. În ceea ce privește ușile dulapului, acestea primesc și un lifting prin afișarea unei culori albe orbitoare..

Baia

Inainte de : Atmosfera litorală prea ancorată în anii 80 în această baie de sub acoperiș. Podeaua cu gresie maro se potrivește cu restul camerei. Lui întreg îi lipsește într-adevăr armonia ! După : Gresia a fost complet revopsită în alb și gri pentru a lumina camera. Unitatea de vanitate și oglinda au fost schimbate pentru modele mai contemporane. Plusul: o pardoseală din vinil cu efect de parchet pentru un plus de căldură.

Veranda

Inainte de : Sufragerie, terasă, living? Ne întrebăm despre funcția reală a acestei verande. Pardoseala maro portocaliu oferă o atmosferă foarte rustică și nu se potrivește deloc cu restul mobilierului. După : Obiectivul a fost de a da o veritabilă funcție acestei verande. Internul de acasă a decis să facă un colț de budoar, confortabil cu o măsuță de cafea și un puf mare..

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here