Înainte / După: O intrare devine o bucătărie minimalistă complet echipată

Amenajarea unei bucătării într-o intrare: o idee câștigătoare !

Înainte / după: O intrare devine o bucătărie minimalistă complet echipată
  • Distribuie pe:
Proprietarii acestui apartament cu trei camere de 17 m? situat în Versailles a visat la o cameră suplimentară. Pentru a răspunde acestei probleme, arhitecții și urbanistii Agenției Demont Reynaud nu au avut altă opțiune decât să regândească apartamentul în întregime. În cadrul programului: renovarea camerelor, crearea unei băi, depunerea pereților despărțitori pentru eliminarea coridoarelor și lărgirea intrării cu scopul transformării acesteia într-o bucătărie. O soluție surprinzătoare și neobișnuită care a făcut posibilă, pe de o parte, să profitați de acest spațiu de tranziție adesea trecut cu vederea și, pe de altă parte, să optimizați spațiul în mod inteligent. Deschidem ușile către acest site spre deosebire de oricare altul ! Zonă : 7,3 m? Buget: 935 € / m? Taxă inclusă

Mutați o partiție pentru a mări intrarea

Inainte de: Un coridor întunecat și îngust care servește ca intrare, un dormitor matrimonial exagerat de spațios ... partiția care separă cele două spații trebuie mutată astfel încât să lărgiți suficient coridorul și să instalați noua bucătărie acolo. Obiectiv: mușcătură la suprafața camerei părintești pentru a integra echipamentul de bucătărie.

Integrează o bucătărie

După: Intrarea a dispărut și acum dă loc unei bucătării minimaliste complet deschise. Acest lucru este delimitat vizual de culoare și diferențele variabile de înălțime sub tavan, care au fost actualizate când au fost îndepărtate partițiile. Mult mai jos decât inițial, tavanul bucătăriei ascunde acum elementele tehnice și iluminatul. În ceea ce privește culoarea, agenția a favorizat un negru profund care favorizează încadrarea vizuală a bucătăriei. Complet echipată, bucătăria constă acum din aparate de ultimă generație, încorporate în mod deliberat în mobilier. De-a lungul compartimentului care separă dormitorul principal de sufragerie, bucătăria este extinsă prin intermediul unui dulap alb cu lățime mică, care se potrivește cu cele instalate în vechea intrare. Livingul a rămas așa cum este, cu frumoasele sale muluri de tavan. Ascuns în alcovă, dormitorul matrimonial a fost transformat într-un spațiu de 9 metri pătrați, separat de restul camerei prin uși glisante..

Sublimează vechiul

După : Parchetul care anterior separa coridorul și dormitorul a fost păstrat. Rezultatul este o diferență vizibilă în legătură între camera de zi și bucătărie. Un sfat interesant pentru delimitarea vizuală a spațiilor și adăugarea de caracter într-o cameră. O altă amintire a dezvoltării anterioare: mulajele! Renovate și reformate datorită tavanului fals, acestea sunt acum evidențiate de iluminatul camerei. Sebastien Demont și Hortense Reynaud, Agence Demont Reynaud

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here