Înainte / După: o cameră parentală ca o suită de hotel

Un dormitor matrimonial mic, foarte confortabil !

Înainte / după: o cameră parentală ca o suită de hotel
  • Distribuie pe:

Proprietarii acestui apartament situat în arondismentul 17 din Paris au visat la un dormitor matrimonial cu o baie privată alăturată și o zonă de dressing. Un vis împlinit datorită intervenției arhitectului DPLG Charlotte Soissons Lenormand și a designerului de interior Valerie Laporte-Volatier al agenției Les mur ont des Ear. Scopul? Reechilibrați volumele dintre dormitor și baie, aduceți mai multă funcționalitate spațiilor și creați o atmosferă decorativă coordonată, inspirată de suitele hoteliere. Vizită privată a acestui mic cuib confortabil, primitor și practic în același timp, în care cuplul se află în pace. Zonă: Camera 10 m? - Baie 4,5 m? Buget: 13.000 € HT pentru lucrări la dormitor + baie (fără decor și taxe)

O suită parentală ca o cameră de hotel fără mișcare !

Inainte de: Dormitorul părintesc al acestui apartament parizian nu mai era potrivit pentru proprietari, un cuplu cu planuri pentru copii. Prin urmare, a devenit esențial și urgent să regândim întregul aspect și decor pentru a crea spații de locuit coordonate care să corespundă cel mai bine nevoilor lor actuale. Toate într-un stil șic și sobru, ca o suită de hotel. După: În centrul amenajării, dormitorul matrimonial face acum parte din decor, cu o nouă sofisticare în care este foarte plăcut să locuiți. Culorile sunt moi și calde, iar mobilierul sobru și delicat! Regândit, spațiul constă acum dintr-un mare dressing de mică adâncime, cu oglinzi integrate. Acest lucru permite proprietarilor să aibă un spațiu de depozitare confortabil evitând multiplicarea dulapurilor și a dulapurilor. Din motive de circulație, patul, anterior lângă baie, este instalat maiestuos în centrul camerei. Și, pentru a spori fluiditatea camerei, ușa articulată care separă baia de dormitor a fost înlocuită în favoarea unei uși glisante de buzunar. O modalitate excelentă de a optimiza spațiul !

O baie ergonomică

Inainte de: Decolorată de uzura timpului și fără nicio identitate anume, această mică baie de 3,50 m? nu mai îndeplinește așteptările cuplului care își dorește un spațiu mai ergonomic și funcțional. Punctul negru al camerei: această cadă de baie instalată în lungimea camerei, care nu lasă decât un mic spațiu de circulație. După: Ridicarea cu succes! Pentru a îndeplini specificațiile cuplului, Charlotte Soissons Lenormand și Valerie Laporte-Volatier nu au avut altă opțiune decât să mute peretele despărțitor între dormitor și baie - și, astfel, să reducă m? din dormitor - pentru a mări baia și a instala o cadă în lățimea camerei. Prin degajarea peretelui mare și prin plasarea unei chiuvete duble și a unui spațiu de depozitare, volumele au fost standardizate, iar spațiul de circulație a devenit mai fluid. Pe partea de deco, agenția s-a concentrat încă o dată asupra sobrietății, favorizând nuanțele moi: vopsea de perete bej amonit de Farrow & Ball și plăci de email din ceramică aspect de beton de culoare gri Beton Leroy Merlin, pardoseală de ceramică gri cu corp întreg . Charlotte Soissons Lenormand și Valerie Laporte-Volatier - Agenția Walls Have Ears

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here