Înainte / după: o piesă de 42 m?

Spațiu optimizat și decor modernizat

Înainte / după: un apartament cu două camere de 42 m?
  • Distribuie pe:
Pentru a optimiza suprafața acestui vechi apartament de 42 m2, proprietarii au apelat la Estelle Chevallier și Philippe Carillo de la firma de design interior Createurs d 'Interieur. Spațiul a fost complet reproiectat, iar decorul s-a modernizat datorită combinației de alb și galben. [h2] Aspectul [/ h2] Inainte de: Intrarea duce direct la o partiție și un hol care consumă spațiu. Bucătăria este limitată la un colț al camerei de zi. După: Partițiile au fost repoziționate pentru a permite o intrare în continuitate cu spațiul de locuit. Bucătăria a fost mutată pentru a ocupa o întreagă secțiune a peretelui. Baia este acum atașată la dormitor și separată de toaletă. [h2] Camera de zi [/ h2] Inainte de: Peretele este dificil de utilizat datorită șemineului condamnat. Gresia oferă un aspect de modă veche camerei, care nu pare prea strălucitoare. După: Pardoseala a fost acoperită cu un parchet de stejar deschis, iar tavanul francez a fost vopsit în alb pentru a aduce lumină camerei. Peretele vechiului șemineu face loc unei biblioteci la comandă și unui șemineu integrat cu bioetanol. [h2] Bucătăria [/ h2] Inainte de: Bucătăria este limitată la un colț al camerei de zi, separat printr-o jumătate despărțitoare. Mic și întunecat, nu este nici practic, nici ușor de utilizat. După: Bucătăria a fost mutată pentru a ocupa o întreagă secțiune a peretelui. Piesele de mobilier au fost realizate pe măsură cu uși fără mânere, în lac satinat alb și gri. O bandă de LED-uri încorporate în dulap accentuează volumul întregului și creează iluminare indirectă. Chiuveta este lipită sub plan pentru ao face mai discretă. [h2] Intrarea [/ h2] Inainte de: intrarea se deschide spre un coridor lung, foarte practic, care duce la toate camerele. Spațiul nu este deloc optimizat. După: partițiile au fost mutate pentru a maximiza spațiul. Intrarea duce acum în dormitor, baie și toaletă și se extinde în camera de zi. O bibliotecă încorporată în perete optimizează spațiul de depozitare. Pe tavan, o bandă galbenă aduce o notă de culoare în armonie cu mobilierul și materialele alese. Firma de design interior Createurs d 'Interieur este de asemenea prezentă în Lyon, Marsilia, Aix en Provence, Montpellier, Nimes, Toulouse și Nantes .

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here