Înainte / După: readuce la viață un balcon plictisitor și obișnuit

Mobilierul folosit și nepotrivit este parțial responsabil pentru atmosfera datată a balconului

Înainte / după: readuce la viață un balcon plictisitor și obișnuit
  • Distribuie pe:
Proprietarii acestui apartament din Marsilia nu au idei pentru a-și lumina balconul obscur, mobilat cu obiecte recuperate. Foarte slab organizat, este separat în două părți foarte distincte, greu accesibile, deoarece sunt prea aglomerate. Prin urmare, au solicitat agenției de design exterior Slowgarden, cu sediul și în orașul Phoceenne, să redefinească circulația și să facă totul mai primitor. Pariu de succes pentru decoratorii biroului de design din Marsilia, care au reușit să transforme acest balcon într-un adevărat living în aer liber, pe atât de fermecător pe cât de colorat. ! Buget : 3500 €

Facilitează circulația

Inainte de : balconul este mobilat cu piese de mobilier separate, inclusiv un raft mare de depozitare care împarte vizual spațiul în două părți. Partea din spate a balconului rămâne dificil de accesat și nu implică vizitatori. Plantatoarele XXL care adăpostesc bambusuri mari sunt grupate împreună pe aceeași parte a balconului, creând astfel un pat de plante voluminoase și inestetice.. După : Rafturile au fost îndepărtate pentru a facilita mișcarea și a ventila spațiul. Plantele sunt împrăștiate pe întreaga suprafață a balconului pentru a aduce o notă de verdeață fără a crea o revărsare vizuală, așa cum s-a făcut înainte. La capătul balconului, vechiul perete decolorat susține acum un spalier personalizat pe care crește o iasomie mare: spațiul exterior revine la viață datorită adăugării de plante noi și reorganizării spațiilor. !

Modernizează pardoseala și mobilierul

Inainte de : Mobilierul folosit și de neegalat este parțial responsabil pentru atmosfera de modă veche a balconului. Pereții și podeaua sunt foarte proaspete, acoperite cu faianță de culoare cărămidă, tipică anilor 70 și 80. Culorile întunecate ajută la pătarea spațiului exterior și subliniază aspectul său decolorat.. După : Claire Delahaye, decoratoare la Slowgarden, a optat pentru o podea cu lamele pentru a face loc și a moderniza întregul. Tavanul este revopsit în alb pentru a crește lumina, iar pereții sunt întinși cu o vopsea bej deschis. În ceea ce privește mobilierul, scaunele vechi din țesătură au dispărut în favoarea scaunelor metalice foarte moderne (Fermob). Două șezlonguri cu pânză bayadere completează scaunele și adaugă veselie balconului.

Culori moi și primăvară

Inainte de : spațiul exterior este afectat de o paletă de culori tristă și aproape similară. Nicio notă de vitamină nu trezește acest balcon care pare aproape înghețat în timp. După : Datorită atingerilor albastre și galben lămâie, balconul revine la viață și invită după-amiezile lungi de relaxare la soare. Cireș pe tort, o frumoasă frescă reprezentând o colivie deschisă a fost pictată pe unul dintre pereți: noul decor este acum plantat și anunță invitații culoarea. !

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here