Înainte / După: renovarea unui apartament cu trei camere de 65 m2

Faceliftul reușit pentru acest apartament regândește de la A la Z

Înainte / după: renovarea unui apartament cu trei camere de 65 m2
  • Distribuie pe:

Renovare respectând schimbarea de stil existentă, dar radicală, pentru acest apartament atipic de 65 m?. De la bucătărie la zona de luat masa și la baie, acest apartament unic cu trei camere s-a bucurat de o a doua tinerețe în mâinile designerului de interior Philippe Carillo, membru al colectivului Createurs al 'Interioare. Demonstrație în imagini. Zonă : 65 m?

Un coridor de metamorfoză

Inainte de: Holul etric și deco beneficiază de o deschidere frumoasă care, din păcate, nu a fost exploatată de proprietarul anterior. După : De la podea la tavan, spațiul a fost reproiectat. Diverse trucuri au fost găsite de designerul de interior pentru a crea o iluzie de măreție în acest mic hol: instalarea unei oglinzi, instalarea parchetului pe orizontală și funcționarea ferestrei datorită instalării. o bancă mare.

O bucătărie bine organizată

Inainte de : Fitinguri suspendate detașabile, uși glisante, lumină slabă și lipsă totală de armonie pentru această bucătărie din altă epocă. Nu foarte practic și nu foarte funcțional, nu mai este potrivit pentru utilizările contemporane ale noilor ocupanți. După : Facelift de succes pentru această bucătărie în care coexista acum și cu exactitate, lemnul, metalul și culoarea albă. Backsplash-urile oglinzite și diversele deschideri proiectate de Philippe Carillo au adus luminozitate și au dat o impresie de măreție spațiului. Insula centrală, la rândul său, sa mutat pentru a fi adiacentă unei țevi, care a eliberat spațiu pentru o masă și scaune și a creat astfel o zonă de luat masa..

O cameră de zi scăldată în lumină

Inainte de : Înnegrit de un tavan mult prea întunecat, camera de zi este extrem de lipsită de claritate și luminozitate. Îngrămădit de un raft suspendat și depozitare pe perete, spațiul, prost aranjat, trebuie revizuit complet, fără a afecta elementele de susținere ale structurii. După : Șemineul din oțel inoxidabil a fost păstrat și îmbunătățit printr-un aspect care găzduiește televizorul și echipamentul auxiliar. Spațiul este iluminat de tavanul imaculat și corpurile de iluminat în stil industrial, o încuviințare a mesei de luat masa din metal. În cele din urmă, canapeaua și fotoliul din piele, de inspirație modernă, aduc o rigoare care este contrabalansată de formele curbate ale măsuțelor de cafea..

O baie caldă

Inainte de : Planul de lucru și backsplash, slab asortate, întunecă încă o dată baia oarecum datată. După : Armonizate între ele, nuanțele neutre, proaspete, dar calde în același timp, oferă o notă destul de chic întregului. Un gresie porțelanată care imita lemnul a fost așezat pe pământ în timp ce urca la lățimi, invitând astfel oaspeții să treacă spre bunăstare și liniște. Philippe Carillo, membru al colectivului Createurs d 'interieurs Createurs d ' interieurs

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here