Înainte / După: Modernizarea și rafinarea unei bucătării americane

O bucătărie rafinată deschisă spre sala de mese

Înainte / după: Modernizarea și rafinarea unei bucătării americane
  • Distribuie pe:
O bucătărie și o sufragerie slab folosite, o absență a luminii în ciuda traversărilor de volume frumoase ... este greu de imaginat potențialul real al acestui apartament decolorat situat în Neuilly, la primul etaj al unui conac frumos. Pentru a reda un loc central bucătăriei, proprietarii l-au chemat pe Laurence Garrisson de la agenția La Decorruptible. !

Un acoperiș interior din sticlă strălucitor

Inainte de: Înainte ca Laurence Garrisson să cheme La Decorruptible, aterizarea ducea la un hol larg, cu decorațiuni trecute. Când ușile bucătăriei și ale mesei au fost închise, nu era lumină naturală în spațiu. Pentru a câștiga suprafața și luminozitatea, decoratoarea și-a imaginat un acoperiș alb din sticlă metalică cu fereastră pentru a facilita schimbul între aragaz și oaspeții ei.. După: Astăzi, un acoperiș frumos din sticlă cu linii stricte deschide noua bucătărie americană pe restul apartamentului și permite luminii să circule în mod ideal. Într-o perspectivă de modernizare a întregului, un parchet în culori calde înlocuiește vechiul covor proaspăt..

O bucătărie prietenoasă și modernă

Inainte de: Inițial, bucătăria era separată de sufragerie și sufragerie printr-o partiție mare formând un cadru. Acest lucru a dat o impresie de spațiu restrâns și nu a avut cu adevărat un scop. Într-adevăr, partiția a monopolizat un loc semnificativ și a blocat circulația, precum și lumina. La fel, ușile albastre ale mobilierului de bucătărie și capota impunătoare au inspirat o anumită greutate. Pe de altă parte, în camera de zi-sufragerie, mobilierele personalizate ofereau depozitare practică, dar într-un stil la modă.. După: Datorită lui Laurence Garisson, bucătăria a devenit din nou o cameră centrală care comunică cu camera de zi. Designerul a eliminat partiția superficială și a instalat un blat de lucru ultra-practic de culoare bej taupe, care extinde bucătăria. Deschisă, camera câștigă în lumină și oferă un confort mai mare membrilor familiei și oaspeților trecători. La sol, plăcile ceramice gri sunt mai discrete. Merge minunat cu fațadele mobilierului din sticlă albă, fără mânere și cu plăcuța mozaic. Departe de designul vechii bucătării, conferă un loc primordial echipamentelor funcționale și ușoare. Acum aranjată în cerc, bucătăria oferă perspective aerisite și neobstrucționate..

O zonă de luat masa în culori vii

După: Pentru a aduce puțină căldură acestei bucătării rafinate, decoratorul a ales să păstreze un perete albastru. Aceasta se potrivește cu tablourile proprietarului și cu masa de sticlă înconjurată de scaune din oțel inoxidabil Tolix. Laurence Garrisson, Agenția La Decorruptible

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here