Înainte / După: Aduceți lumina naturală printr-o mică bucătărie deschisă

Idei luminoase pentru a ilumina un apartament !

Înainte / după: Aduceți lumina naturală printr-o mică bucătărie deschisă
  • Distribuie pe:

Dorința proprietarilor a fost să câștige mai mult spațiu în apartamentul lor și, mai ales, să ofere o bucătărie deschisă pentru a colecta lumina. Dacă apartamentul are 110 metri pătrați, spațiul pentru crearea acestei noi bucătării era destul de mic. Echipa SKconcept, situată în arondismentul 12 din Paris, și-a redublat inventivitatea pentru a moderniza radical camera. urmați ghidul ! Zonă: Mică bucătărie deschisă de 18 m? Buget: 45 000 € HT pentru munca și amenajarea bucătăriei

O mică bucătărie deschisă pentru a lumina apartamentul

Inainte de: Apartamentul nu fusese renovat de peste 30 de ani. Severine Kalensky, de la SKconcept, a reproiectat toate camerele din casă, inclusiv bucătăria, care nu era practic și nu era echipată. Totul trebuia gândit pentru a fi în armonie cu stilul haussmannian al acestui apartament parizian. Voința proprietarilor? Transformați spațiul într-un „spațiu deschis” și obțineți mai multă lumină naturală la intrare și bucătărie, dar aveți și mai mult spațiu de depozitare. După: Ideea arhitectului? Deschide totul! Cu alte cuvinte, decompartimentați apartamentul. Vechiul parchet a fost păstrat pe podea între intrare și bucătărie și a fost instalată faianță. Fiecare spațiu a fost refăcut cu tavane false. Pe partea de iluminat, au fost instalate spoturi încastrate cu LED și iluminare indirectă integrate sub unitățile de perete.

O zonă de luat masa integrată în bucătărie pentru a economisi spațiu

Inainte de: Proprietarii nu au dorit să instaleze o sufragerie în sufrageria lor. Pe de altă parte, au dorit să aibă o adâncime mică și un depozit colorat. Bucătăria fiind situată la intrarea în apartament, era necesar să ne gândim la un sistem care să fie suficient de estetic și primitor.. După: Această bucătărie mică a fost dotată cu o zonă de luat masa, cu unități de depozitare confortabile. Mobilierul acestei zone de luat masa pentru patru persoane este în perfectă armonie cu cel al bucătăriei și al intrării. Lacul alb lucios a fost ales pentru luminozitatea sa. Micul plus: absența mânerelor care permite un stil atemporal! Pentru depozitare, au fost proiectate nișe portocalii marca Hermes. Un candelabru a fost așezat deasupra mesei pentru a da un sentiment de spațiu și a scoate în evidență nuanța portocalie..

Dificultatea site-ului: locul bucătăriei

Inainte de: Spațiul dintre intrare, bucătărie, toaletă și hol era de numai 18,77 metri pătrați, cu ușă de intrare și o singură fereastră! O constrângere de luat în calcul la crearea bucătăriei deschise. Intrarea era un hol foarte întunecat, în timp ce bucătăria era închisă, prea mică, iar cazanul pe gaz (alimentând întregul apartament cu apă caldă și încălzire) era expus. Era imperativ să-l ascundem în proiectul de renovare. După: Dulapurile din noua bucătărie includ cazanul, cuptoarele și frigiderul / congelatorul. Blaturile de lucru, din cuarț, au fost realizate pe măsură în formă de U, pentru o mai mare ergonomie. Straturile de perete situate deasupra blaturilor de lucru sunt din sticlă Hermes ral / portocaliu, care se potrivește cu zona de luat masa. O ușă care ducea la un dormitor a fost închisă pentru a permite mai mult spațiu în noua amenajare a bucătăriei. A fost creat un perete despărțitor cu acoperiș din sticlă, care permite pătrunderea mai multor lumini de zi. În acest pasaj, dulapurile mici permit mai mult spațiu de stocare. Deoarece unele pereți portanți nu pot fi sparte, toaletele existente au fost reduse pentru a lăsa mai mult spațiu pentru dulapurile de intrare. Severine Kalensky, SKconcept - DESIGN TOTAL DE ACASĂ

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here