Înainte / După: Mansardă transformată într-un apartament de 90 de metri?

Aflați cât de vechi mansarde abandonate au cedat locul unui apartament spațios !

Înainte / după: Mansarda transformată într-un apartament de 90 m?
  • Distribuie pe:

Transformarea mansardelor complet abandonate într-un apartament modern și cald, așa a fost provocarea care a lansat-o pe Marion Christ, un designer de spațiu care nu se va opri la nimic! În Lorette, în Loire, s-a desfășurat acest proiect nebun, a cărui lucrare a durat 5 luni.. Zonă : 90m? Buget : 80.000 de euro [h2] Înainte de [/ h2] Pentru a realiza acest proiect, Marion Christ a plecat de la aproape nimic. Inițial: o mansardă foarte săracă, accesibilă pe o scară mică, neprimitoare. Pentru a realiza acest frumos proiect, mansardele existente au fost demolate pentru a crea un platou de 90m? Legea Carrez. [h2] Un living spațios [/ h2] Camera principală a fost amenajată într-un stil sobru și modern. Cu toate acestea, aspectul autentic a fost păstrat: grinzile expuse au fost pur și simplu tratate și sub-pantele au fost evidențiate. La sol, un parchet laminat imitat lemn blond aduce o parte caldă și luminoasă. Majoritatea pereților au fost vopsiți în alb și, pentru a se juca cu perspectiva, târâtorul orientat spre ferestre a fost îmbrăcat în jaluzele negre din aluminiu, în spatele cărora sunt amplasate spoturi de perete. În ceea ce privește bucătăria deschisă spre sufragerie, aceasta a fost concepută pentru a se adapta la pante, adoptând în același timp un stil modern și rafinat. Blatul său de lucru este extins de o masă lungă de luat masa înconjurată de scaune de designer. [h2] Acoperișul se transformă într-o terasă [/ h2] O terasă tropezienne de 18m? a fost deschisă în sufragerie, înlocuind acoperișul și folosind spațiu care altfel ar fi fost irosit. Era așezată ca o grădină mică, cu iarbă falsă la pământ și mobilier de grădină din lemn. Este accesibil printr-o fereastră mare, care aduce multă lumină în camera de zi. [h2] Spațiu optimizat [/ h2] Apartamentul a fost proiectat pentru a utiliza cantitatea maximă de spațiu disponibil. În sufragerie, cutiile medii personalizate servesc ca separare de zona de dormit, fără a închide complet camera. Au fost proiectate astfel încât să poată integra spațiul de stocare și să servească astfel ca bibliotecă. Structura găzduiește, de asemenea, un ecran plat și în timp ce camuflează toate cablurile inestetice. Încă în camera de zi, pentru a utiliza cel mai mic spațiu sub târâtoare unde este dificil să vă mișcați, designerul a instalat pe pământ un măslin stabilizat, evidențiat printr-un joc de lumină. Un mod original de a umple un spațiu care este practic practic! [h2] Cote deco: un amestec de stiluri [/ h2] În ceea ce privește decorarea, designerului îi place să amestece stiluri, materiale și bugete. În sufragerie, o canapea modernă, dreaptă și plușată la comandă, alături de un scaun club din piele și un otoman negru din lac. În mijlocul acestor elemente, o măsuță de cafea chinee, din lemn pe roți de vagon, aduce un aer brut și din fabrică. Pe pereți, spiritul este destul de minimalist: rame de flori negre împodobesc partea laterală a ferestrei. Un simplu joc de culoare între vopselele albe și gri completează decorul camerei principale. Toate aceste amestecuri de stiluri dau personalitate și caracter real acestui apartament cu siguranță atipic. Aderăm 100% !
 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here