Înainte / După: Decompartimentați un apartament pentru a permite circulației luminii

Proprietarii pot fi încântați de acest nou aspect, care plasează bucătăria în centrul spațiului lor de locuit.

Înainte / după: Decompartimentați un apartament pentru a lăsa să circule lumina
  • Distribuie pe:

Tendințele arhitecturale se îndreaptă acum către interioare deschise și aerisite, spre deosebire de mai multe camere mici foarte populare în anii 50 - 80. Bucătării deschise, sufrageri XXL, băi și dormitoare unite ... Decompartimentarea a decis cu siguranță vântul din pânze! În acest apartament cu trei camere situat în regiunea Lyonnaise, proprietarii erau obosiți de lipsa de lumină și de traficul îngreunat de configurația proprietății lor. În cauză, camere prea înguste și partiții inutile! Pentru a reconfigura diferitele spații ale apartamentului lor, au apelat la agenția Createurs d 'Interieurs, specializată în renovarea caselor, apartamentelor, teraselor și balcoanelor. După muncă, metamorfozarea este importantă !

Bucătăria devine inima apartamentului

Inainte de : Când arhitecții agenției Createurs d 'interieurs vizitează pentru prima dată acest frumos apartament cu trei camere de 63m2, descoperă un mediu primitor, dar puțin aglomerat. În cauză, camerele mici și numeroasele rafturi deschise care oferă vizitatorilor un sentiment de revărsare. Intrarea în apartament se deschide spre un hol care duce la bucătărie, dormitor și living. Numeroasele sale rafturi deschise de la podea până la tavan nu mai fac apel la proprietari, care ar dori acum să-și ascundă conținutul pentru a purifica acest spațiu și a-l face mai atractiv. Un alt punct negativ, bucătăria. Mic și închis, are un aspect foarte distinctiv din anii 90, cu mobilierul din placaj și blatul de imitație din piatră. Pe lângă schimbarea stilului, cuplul ar dori ca acesta să devină inima apartamentului ... o cameră de zi în sine ! După : După câteva săptămâni de muncă, proprietatea a luat o turnură cu totul nouă! O intrare minimalistă, o bucătărie deschisă și aerisită ... proprietarii pot fi încântați de acest nou aspect, care plasează acum bucătăria în centrul spațiului lor de locuit. Acesta din urmă se bazează pe asocierea lemn / alb, care se potrivește perfect cu întregul nou decor. Suprafața sa cuprinde cea a vechii bucătării și a sufrageriei, care a permis instalarea unui bar mare pe care familia își poate lua acum masa. Simplu și foarte funcțional, acest nou spațiu respiră în cele din urmă !

Un living XXL

Inainte de : Camera de zi / sufragerie este confortabilă, dar prea mică pentru gustul proprietarilor, cărora le place bucătăria ar dori să se bucure de un spațiu mai modern și mai aerisit. Unitatea mare de depozitare a lemnului de culoare închisă, prezentă în partea din spate a camerei, literalmente „mănâncă” lumina în timp ce dă senzație de dezordine.. După : Arhitecții agenției Createurs d 'Interieurs au optat încă o dată pentru decompartimentare prin deschiderea unuia dintre dormitoare spre bucătărie. Transformat într-o cameră de zi, acest dormitor mare, pe care proprietarii nu l-au folosit, este ideal pentru a găzdui o zonă de relaxare, precum și o masă. Un alt punct culminant al camerei, fereastra imensă care scaldă spațiul în lumină! Noua configurație mai logică plasează acum dormitorul în partea din spate a apartamentului unde era vechiul living. Separat de camera de zi printr-o partiție în stil atelier, are avantajul de a permite luminii să circule de la un capăt al noului living-sufragerie la celălalt. Mai multe informații pe www.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here