Înainte / După: Creați o bucătărie deschisă pentru a-i moderniza interiorul

Economisiți spațiu cu o cameră 2 în 1

Înainte / după: Creați o bucătărie deschisă pentru a-i moderniza interiorul
  • Distribuie pe:
Cererea proprietarilor acestui pavilion a fost de a crea o bucătărie deschisă, într-o bucătărie tradițională, care este destul de mică și nu foarte funcțională. De asemenea, au dorit să înlocuiască pardoselile cu gresie cu parchet și să instaleze spălătoria la intrare. Pentru a le oferi interiorului un lifting facial, au apelat la agenția Lo Architects. Principala constrângere? Faceți totul cu un buget destul de restrâns. Descoperiți etapele transformării radicale a acestei case datorită explicațiilor Julie Collet, arhitect și partener în cadrul agenției Lo Architectes. Zonă: Bucătărie deschisă 50 m? Buget: 30 000 € HT pentru restructurarea și amenajarea bucătăriei, a intrării și a sufrageriei

Proiectează o bucătărie deschisă

Inainte de: Bucătăria acestui pavilion a avut un aspect destul de datat și dorința proprietarilor a fost într-adevăr să-și modernizeze interiorul și să transforme complet decorul.. După: Agenția a dărâmat partiția dintre living și bucătărie pentru a crea un living mare. Rezultatul este o bucătărie prietenoasă, unde toată familia se poate întâlni! Pentru a limita zgomotul și mirosurile, Lo Architects a sugerat ca proprietarii să instaleze un acoperiș din sticlă care creează o limită fizică, permițând în același timp să treacă lumina. O masă personalizată, ideală pentru patru persoane, a fost amenajată pe acoperișul de sticlă.

Modernizați spațiul din podea până în tavan !

Inainte de: Livingul nu a fost optimizat, iar aspectul camerei urma să fie revizuit. Odată cu crearea bucătăriei deschise, spațiul a fost reproiectat fără a face vreo lucrare majoră.. După: În ceea ce privește podeaua, instalarea unui parchet laminat din stejar, semn Deco Plus, readuce pavilionul la viață. În plus, electricitatea, instalațiile sanitare și picturile au fost refăcute complet, pentru a aduce un vânt suplimentar de inovație. !

Optimizarea renovării cu respectarea bugetului

Inainte de: Scara originală a fost păstrată deoarece era în stare bună și nu trebuie depășită bugetul alocat. Cu toate acestea, a fost revopsită pentru că fiind din lemn foarte întunecat, nu se armoniza cu proiectul.. După: Bucătăria este un model al mărcii Ikea, care a fost aleasă cu imitație de panouri din lemn, pentru a aminti parchetul. Agenția pune un grund pe faianța existentă, apoi lipeste parchetul direct pe ea. Scara a fost vopsită cu o vopsea foarte rezistentă. Julie Collet - Lo Architects

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here