Înainte / După: clarificați spațiul de locuit și raportați-l la bucătărie

Optimizarea spațiului precis orchestrat !

Înainte / după: Clarificați spațiul de locuit și raportați-l la bucătărie
  • Distribuie pe:

Este greu de imaginat că în spatele acestor volume generoase și bine gândite s-a ascuns odată un apartament de modă veche și slab organizat, compus dintr-o bucătărie oarecum izolată, o baie foarte strânsă, un hol fără folosință și un dressing îngust. Declinând o frumoasă variantă de gri și alb, acest apartament de 65 mp, revizuit și corectat de arhitectul Akram Ben Abderrazak și de decoratorul Philippe Carrillo al colectivului Createurs d 'Interieur, recreează o atmosferă contemporană cu mobilierul său elegant. strict. Descoperiri în imagini ! Zonă: 65m? Buget: 1600 € m?

O bucătărie convivială bine gândită

Inainte de: Degradată și estompată de uzura timpului, această bucătărie nu mai îndeplinește așteptările proprietarilor care doresc să clarifice spațiul de locuit și să îl raporteze la bucătărie. . După: În centrul amenajării, bucătăria face acum parte din decor, cu o nouă sofisticare, în care este foarte plăcut să locuiți. Trecând, bucătăria se deschide acum spre sufragerie printr-un arc dublu bine decupat. Această intervenție a făcut posibilă scăderea coridorului și oferirea unei deschideri confortabile. Amenajarea camerei, mult mai logică și fluidă, este însoțită de o simplificare a decorului, favorizată în culorile gri deschis, gri antracit și alb. Astfel, îmbunătățit, gri face ca bucătăria să strălucească cu o mie de lumini! Crearea unui tavan fals a făcut posibilă ascunderea conductelor și conductelor de ventilație, care au devenit invizibile. Un truc interesant care, pe un tavan foarte deteriorat, face posibilă evitarea repetării tencuielii și a văzut fisurilor reapar după câteva luni. În cele din urmă, întreaga miză a acestei renovări a fost reducerea punctului, tipic camerelor de pe curțile clădirilor de la începutul secolului. Eliminat, a permis crearea unui plan substanțial de lucru și a unui spațiu generos de locuit.

Reorganizați spațiile

Inainte de: În acest apartament de la sfârșitul secolului al XIX-lea, distribuția a fost cea a vechilor locuințe. O succesiune de camere aleatorii, compuse printre altele, dintr-un coridor lung și întunecat care duce la camere private și tehnice și un living-sufragerie mare cu șemineu de epocă, scăldat în lumină. După: Paravanul a dispărut și arcurile decupate, spațiul este fluidizat și camera aerisită. Această intervenție permite acum proprietarilor să admire camera de zi și șemineul frumos îmbrăcat în negru din bucătărie. Pe hol, instalarea unui dulap cu oglinzi maximizează în mod eficient această zonă, care este adesea slab optimizată. Parchetul, preluat cu ingeniozitate de un tâmplar, a făcut posibilă umplerea golurilor lăsate de pereții despărțitori demolați și a creat o delimitare inteligentă a spațiilor. Philippe Carillo și Akram Ben Abderrazak, Collectif Createurs d 'Interieur

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here