Înainte / După: adăugarea caracterului într-o clădire nouă

Camera este plină de sfaturi decorative la prețuri mici

Înainte / după: adăugarea caracterului într-o clădire nouă
  • Distribuie pe:
Stilul retro a fost cu siguranță în creștere în ultimii ani, astfel încât indivizii caută din ce în ce mai mult să-și însușească o atmosferă autentică și vintage pentru decorarea lor interioară. Tinând cont de acest lucru, proprietarii unui frumos apartament din Toulouse au apelat la firma de arhitectură Aparte Conseils: au visat la o bucătărie de familie cu aspect bistro pentru casa lor recent renovată. Arhitectul Emilie Perruchet a preluat provocarea de a aduce caracter și o atmosferă caldă în acest spațiu complet nou. Explicații în imagini.

O bucătărie armonioasă la un buget redus

Inainte de : Bucătăria este situată la ultimul etaj al unei clădiri vechi, într-o zonă ridicată recent construită. Prin urmare, aspectul interior trebuie definit de la A la Z: proprietarii doresc să aducă un plus de viață în viitoarea lor bucătărie, care nu are niciun element vechi sau vestigiu arhitectural.. După : Agenția Aparte Conseils a imaginat și creat o bucătărie caldă și de familie, respectând în același timp un buget destul de restrâns. Camera este plină de sfaturi decorative la prețuri mici pentru un rezultat foarte armonios. Mobilierul de bucătărie din lemn de culoare deschisă (Bricoman) este prevăzut cu mânere, care sunt de fapt balamale de frigider de la un angrosist specializat în articole pentru camera frigorifică! Iluminatul de perete este și DIY: cutii de vin, șlefuite și colorate de aceeași culoare ca și mobilierul, au fost atașate la pereți și servesc drept suport pentru lămpile de birou pentru iluminarea blatului. Lămpile suspendate Habitat și masa AM.PM aduc o notă industrială acestei bucătării luminoase și confortabile.

Creați o atmosferă caldă

Inainte de : Bucătăria, o cameră centrală situată la primul etaj al unui duplex, servește două dormitoare pe o parte și o terasă în aer liber pe cealaltă. Avantajul său? Tavanul înalt are o pantă dublă. Dezavantajele sale, partea vitrată de deasupra unităților de perete care luminează unul dintre cele două dormitoare, precum și fereastra care ocupă întreaga lățime a peretelui principal. Prin urmare, arhitectul nu poate instala mobilier acolo. După : Mobilierul a fost distribuit între cei doi pereți liberi, dintre care unul se învecinează cu un dormitor. În loc să instaleze un splashback, Emilie Perruchet a optat pentru vopseaua de perete exterior în culoare albastră. Această culoare foarte moale amintește de faianța (Castorama) în timp ce conferă adâncime camerei. Acoperirea podelei din imitație de ciment a fost aleasă pentru a aduce o bucată reală de autenticitate bucătăriei, care s-a transformat pe parcursul lucrărilor într-un loc prietenos și primitor. ! www.aparte-

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here