Înainte / După: Aranjați un spațiu de umbrire exterior

Stilul Zen este completat de un pat suspendat care invită la pui de somn

Înainte / după: Aranjați un spațiu umbrit în aer liber
  • Distribuie pe:
Nu este întotdeauna ușor să vă bucurați de grădina dvs. în perioada de vară, când temperatura crește prea mult și razele soarelui devin agresive. Acesta este cazul acestei frumoase case de țară, a cărei grădină nu are spațiu umbrit: proprietarii care doresc să-și regândească întregul aspect, au chemat agenția de design exterior Slowgarden să-și imagineze un spațiu protejat din soare, dedicat relaxării și meselor. O veritabilă „cameră” suplimentară, o pergolă mare la comandă a fost creată în câteva săptămâni: acum întâmpină familia și prietenii pentru momente vesele și conviviale de împărtășire. !

Reorganizați grădina de la A la Z

Inainte de : grădina este lăsată aproape în sălbăticie, cu plante care cresc într-un mod anarhic. În afară de frumosul zid de piatră care separă partea grădinii de zona piscinei, nu au fost aduse modificări. Întregul este confuz și nu beneficiază de spațiul de umbrire esențial pentru mesele în aer liber. După : Proprietarii vor să dea o viață nouă acestei grădini mari adiacente casei lor. După ce și-au prezentat diferitele dorințe arhitecților agenției Slowgarden, aceștia din urmă propun instalarea unei pergole din lemn care va delimita zona de luat masa. Cu o suprafață bună, această sală de mese în aer liber este destinată meselor mari pe care le adoră proprietarii, dar și după-amiezilor relaxante dedicate lecturii și odihnei..

Lucrare pe măsură

Specializat în amenajarea teritoriului exterior, biroul de proiectare Slowgarden este pe deplin conștient de constrângerile legate de teren neregulat și știe să profite la maximum de mediul existent, fie el natural sau construit. Arhitecții agenției din Marsilia au decis, prin urmare, să folosească pereții care înconjoară grădina pentru a delimita fundațiile terasei din lemn. Acesta din urmă este așezat ușor în înălțime, astfel încât apa să se poată scurge fără obstacole atunci când plouă. Suprapusă de o pânză mare bej eșalonată, terasa este adăpostită de razele soarelui în timp ce rămâne deschisă spre grădină. Arborii adiacenți pereților sunt păstrați pentru a întări umbra de deasupra pergolei și pentru a ajuta la propagarea unei atmosfere vegetale și proaspete..

Adaptați mobilierul la mediul existent

Toate elementele de mobilier au fost realizate de agenție, conform dorințelor proprietarilor. Au vrut o masă mare pentru a găzdui familia și prietenii în weekend și sărbători. Setul de masă / bancă a fost conceput în întregime din lemn și pare să iasă din pământ ca prin magie. Această minunată zonă de luat masa - care poate găzdui până la 12 persoane - este trecută cu vederea de suspensiile de paie care dau pergolei o notă foarte naturală. Stilul Zen este completat de un pat suspendat care invită la pui de somn, a cărui saltea a fost special concepută pentru a rezista vremii nefavorabile și pentru a rămâne în aer liber tot timpul anului..

Un spațiu prietenos în mijlocul unui cadru verde

Grădina este acum structurată și oferă proprietarilor un spațiu real umbrit, potrivit pentru relaxare. Amplasarea sa strategică între casă și piscină le permite locuitorilor să se adăpostească în orice moment al zilei și să se bucure de grădină 100%. ! Slowgarden

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here